Site logo
Site logo
Intervisie begeleiding

Intervisie: leren van elkaar

Intervisie is een vorm van leren waarbij je gebruik maakt van de kennis van collega’s. In het geval van ondernemers gaat het dus om collega-ondernemers. Het doel is om te leren van elkaar.

Vanuit DO organiseer ik intervisie-sessies met vier of vijf collega-ondernemers, die elk hun eigen deskundigheid inbrengen. Tijdens een sessie bespreken we een aandachtspunt van één van de deelnemers. Elke deelnemer kan zijn kennis, mening of ervaringen inbrengen waardoor het blikveld van alle aanwezigen ruimer wordt.

Alle mogelijke aspecten van het ondernemen komen tijdens de intervisie-sessies aan de orde: de omgang met personeel of leveranciers, het acquisitieproces of de financiële bedrijfsvoering. Het gaat erom dat deelnemers onderwerpen inbrengen waar ze zelf niet uit komen; problemen of aandachtspunten die blijven hangen in je hoofd.

Wil je graag eens ‘sparren’ met ondernemers uit andere branches? Of heb je behoefte aan nieuwe inzichten? Dan ben je van harte welkom op de intervisie-sessies van DO.
De frequentie van de bijeenkomsten is éénmaal per maand.

Je kunt je
aanmelden via deze website.